fbpx

Tuomo

Vuosien varrella lukuisissa suomalaisen jazzin ja groovemusiikin avainkokoonpanoissa vaikuttanut Tuomo palaa pitkästä aikaa sooloartistina lavoille upouudella kokoonpanolla!

Vuonna 2007 julkaistun My thing -debyytin perinteisestä soulista kamaripopin ja modernin r&b:n kautta elektronisiin kokeiluihin kulkenut artisti jatkaa musiikillista tutkimusmatkaansa. Matkan tavoitteena on genrerajojen luonnonmukainen ja lopullinen katoaminen ja sen varrella voi pysähtyä yhtä hyvin tanssimaan kuin meditoimaankin!

Soolouransa ohella Tuomo Prättälä tunnetaan mm. Ilmiliekki Quartetin ja Linda Fredriksson Juniperin pianisti/kosketinsoittajana. Hän on toiminut vierailevana laulajana mm. SMG:n, Olavi Uusivirran ja DJBB:n levyillä sekä tuottaja/biisinkirjoittajana lukuisille eri artisteille. Viime vuosina hän on säveltänyt myös moderniksi klassiseksi laskettavaa instrumentaalimusiikkia. Sinfoniaorkesterille ja syntetisaattoreille sävelletty 30 min pituinen teos MOD kantaesitettiin maaliskuussa 2022 Oulu Sinfonian toimesta.

fiFinnish